Thursday, July 14, 2011

Ferrari Italia 458 Black and White in KL






8 comments:

  1. OMG sumpah lawaaaaa! bila lah boleh nak ada kereta mcm neh :D

    ReplyDelete
  2. sebelum lupe,nak tanya admin, apa maksud no plat G1M tu?
    biasa nampak jugak, tapi tak tau.. hehehe

    ReplyDelete
  3. @ifwat G1M tu Gagasan 1 Malaysia...
    Memang kete mahal je pegang no ni...

    Slalu ade 3 kete ferrari ni jalan same2 tapi dapat tangkap 2 ekor je...
    Satu lagi warna kuning....

    ReplyDelete
  4. bape kali tgk pun..ferrari putih tu memang cun gila lah..geram

    ReplyDelete
  5. over dongkrak..brapa speednya?

    ReplyDelete
  6. G1M 578 also Ferrari 458 Italia.. kaler merah

    ReplyDelete
  7. Abg aku ada kereta ni warna putih bunyi bising gile!!!! top speed ipoh-shah alam 320km/h dan minyak full tank Rm400 :(/) bnyk gila boleh beli kat Naza world Petaling Jaya

    ReplyDelete

You Maybe Like This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...